For at kunne beskrive professionel rådgivning, skal vi ca 10 år tilbage i tiden. Der står Johnny, hjemme i sin egen garage og har lige købt det første fitness udstyr. Nogle løbebånd, der blev istandsat og solgt igen. Tanken om det brugte fitness udstyr var ikke en ny tanke. 5 år forinden startede han med at levere og designe og opsætte mange fitness center både Denmark og Norge.

Med sin store viden i fitness verdenen,  startede han med at købe mere og mere fitness udstyr. Senere blev det første lager sat op, lageret blev hurtig stort og udstyr fyldte hylderne. Tanken var at kunderne skulle kunne vælge imellem flere mærker af fitness udstyr. Som Johnny altid siger:  ’..hvis Netto ikke har det du søger, går du jo i Fakta og handler alt der….’

Den lille en-mands virksomhed voksede sig hurtigt større og snart kom der personale på lager. Johnny var dog stadig blæksprutte og gift med sit firma. Det største mål er og bliver at have glade kunder.

Virksomheden flyttede i større lokaler, hvor der nu også var kontor og showroom.

Undervejs begyndte udviklingen og design af firmaets, i dag, største brand nemlig CLUSTER. Cluster er cross fitness udstyr og giver verdenen et boost op på fedt udstyr. Det passer ind på alle fitness centre, hvor vi glædeligt hjælper med at omrokere for at finde pladsen….

Alt i alt er virksomheden flytte 4 gange, alle gangene, for udviklingen af virksomheden. Sidst er til vores nuværende adresse. I dag har vi fået vores egne mærker som Master sport ( maskiner m.m ) vi har også et stærkt samarbejde med Precor dk ( kredsløb ) og ikke mindst vores Cluster ( cross fitness ).

TOLSTRUP FIT SOLUTIONS
Virksomhedens mål er at rådgive og sælge fitness udstyr til fitness verdenen som konstant udvikler sig, vi i TFS følger godt med, vi er altid et skridt foran og derved kan vi bedre servicere kunder både nye som gamle. I vor virksomhed, betyder alle kunder noget for os. Vi ønsker ikke kun et salg, men et partnerskab, hvor vi sammen kan udvikle dit fitness center og blive ved med dette sammen, hos os er personlig rådgivning og hjælp det vi vægter højst…

Når du handler med TFS vil vi være ved din side fra starten, vor store erfaring deles glædeligt ud, og vi sætter stor pris på at tilbud og levering og opsætning er helt efter kundens ønske.  Også efter levering, kommer vore serviceteknikker på besøg og ser til jer. For os handler et samarbejde om, at vi er der selv om handlen er udført…

Når dit center trænger til et boost eller måske ombygning eller omrokering, vil vi rigtig gerne tilbyde vores hjælp til dette også. Vi kommer gerne på besøg og ser på mulighederne i dine lokaler, her til har vi også 3D programmer, som vi bruger til at designe jeres nye lokaler, vi er selv fuld af gode løsninger og sammen lykkes jeres ønsker altid. 

Udfordringer for os er spændende og vi løser dem gerne, selv de sværeste som ind og udtagning af udstyr, med vores erfarne personale er I altid i gode hænder.

I afsnit kontakt finder du oplysninger om kontor m.m 

Her fra Tolstrup Fit Solutions ser vi frem til at kunne bygge et godt og stærkt samarbejde med dig og dit fitness center, vi håber at høre fra dig, og vi står klar til at hjælpe med enhver opgave, Vi ønsker alle, alt godt i denne fitness verden.

JOHNNY
Jeg personligt er rigtig glad for, at du som kunde har valgt, at samarbejde med mit firma. Jeg har i mange år brugt tid på at finde den rette vinkel til fitness verdenen. Den har jeg nu fundet. Jeg takker alle kunder, venner og familie for at have støttet mig i alle de år og at i stadig gør. Tak til alle.

KIG FORBI KONTORET ALTID.  JTG………